HUISKAMERBRIDGE in Archipel-Willemspark – inschrijving geopend

Al sinds 2017 bestaat in onze buurt de huiskamerbridge. Voor het komende seizoen, dat loopt van oktober 2023 tot en met mei 2024, is de inschrijving geopend.

Het zit als volgt in elkaar. Eens per maand speel je tegen een ander paar. De namen van je ‘tegenstanders’ krijg je van de organisatie. Vervolgens spreek je onderling af bij jezelf of bij hen thuis. De precieze datum en het tijdstip in die maand zet je in een digitaal planningsschema. Alle deelnemende paren spelen in een maand dezelfde 16 spelletjes, zodat de resultaten kunnen worden vergeleken. De organisatie rekent de stand uit en stuurt (alleen) de top-10 naar de deelnemende teams. Want het motto is: spelen is belangrijker dan winnen en aan verliezen doen we niet.

Voorwaarden voor deelname: (1) tenminste één speler van ieder paar woont in de wijk en (2) je kunt minimaal 7 van de 8 maanden meespelen.

De kosten zijn 5 euro per persoon per seizoen.

Wil je meedoen? Geef je dan – uiterlijk 10 september – per e-mail bij mij op. Per paar of individueel (dan word je gekoppeld aan een andere individuele deelnemer). Het aantal paren is niet onbeperkt; wie het eerst biedt ……….

Auke Bloembergen

auke@flowermountains.nl en 06 2043 4547