Concert Archicapella op 9 oktober

kunst & cultuur
Duinkerksestraat 11, Scheveningen Google Maps

1 andere datum:

kunst & cultuur
Duinkerksestraat 11, Scheveningen Google Maps

Zaterdag 9 oktober geeft buurtkoor Archicapella twee middagconcerten in de Ichthus kerk, Duinkerksestaat 11, getiteld “Keep On The Sunny Side Of Life”
Het eerste concert begint om 13.30, het tweede om 16.00 uur. Concertduur: 1 uur. Het koor heeft lange tijd niet in gezamenlijkheid  kunnen oefenen, maar de repetities hebben geen moment stil gelegen: via zoom lukte het toch om het repertoire op peil te houden. In juli kon het koor gelukkig weer ‘live’ repeteren en de koorleden popelen om het resultaat op het podium te laten horen. In de donkere periode van de strengste lock-down werd besloten een optimistische toon aan te slaan bij het eerstvolgende concert. Vandaar de titel van het programma. Archicapella heeft opgewekte, hoopvolle liederen bijeengezocht, die natuurlijk weer uit alle windstreken komen.

Bij ieder concert hanteert Archicapella een maximum aantal bezoekers van 55 personen om voldoende afstand tot elkaar te kunnen bewaren. Kaartjes à 5 € (kinderen t/m 12 jaar €2.50) dienen van te voren worden aangeschaft en op = op! Dus … wees er vroeg bij! Vanaf 18 september kunnen kaartjes bemachtigd worden via de website van het koor archicapella.nl.