Concert Simons|Napolov, Piano & Slagwerk

“Dutch Golden Collection” WERELDPREMIÈRE in het Vreedehuis
Programma:
Moritz Eggert – The Collectors – (Duitsland)
Yannis Kyriakides – Once there Was – (Cyprus/Nederland)
Jan-Peter de Graaff – The Bells of St. Clemen’s – (Nederland)
Samuel Penderbayne – Shameless – (Australië/Duitsland)

Eke Simons & Konstantyn Napolov, brengen het speciaal voor hen gecomponeerde programma “Dutch Golden Collection”, dat in het Vreedehuis in première gaat. Beiden zijn gespecialiseerd in hedendaagse muziek, en toonaangevende vernieuwers in hun vakgebied.

De combinatie van percussie en piano is zowel voor de artiesten als voor de componisten een bijzondere uitdaging geweest, en heeft geleid tot bijzondere ‘verhalen in een muzikaal landschap’.

Leuke bijkomstigheid is dat beide artiesten cum laude afgestudeerden zijn aan het conservatorium van Den Haag. Eke en Konstantyn hebben deze stad en het Vreedehuis, plekken waarmee zij zich verbonden voelen, uitgekozen om hun nieuwste voorstelling te introduceren, en samen met u een ode te brengen aan de muziek en het ritme van het leven, alvorens zij met hun programma Dutch Golden Collection door Europa en verder gaan toeren. Een cd is tevens in de maak.

Wij nodigen dan ook alle Hagenaren en buurtbewoners uit om van deze unieke gelegenheid gebruik te kunnen maken, en heten u van harte welkom op deze muzikale avond in het Vreedehuis.

Laat u vervullen van warme klank, melodie en ritme, in deze periode van zwoele zomerzonnewende.

Via https://www.vreedehuis.nl/nieuws/duo-simons-napolov-piano-slagwerk-dutch-golden-collection/vindt u nog meer achtergronden, plus alle praktische informatie.

Fijn als u mensen in uw omgeving op onze activiteiten attendeert. Graag reserveren via info@vreedehuis.nl Voor aanvang van het concert is ook ons café geopend. Tot ziens en horens, in het Vreedehuis.