De Kaaswinkel in andere handen

De kaaswinkel in de Bankastraat is verkocht. Annelies die daar jaren was heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen, In de wijkkrant is daar ruimschoots aandacht aan besteed.

Voor de winkel stond het volgende op het bord: Lieve mensen, Hartelijk dank voor de klandizie de afgelopen jaren. Ikzelf ga me op iets ander heuglijks richten. De kaaswinkel draag ik over aan een andere lieve dame: Mariël. Daarom nu Korting en leegverkoop! Warme kaasgroet Annelies. We zullen je missen Annelies!

Om kennis te maken stond zaterdag ook Mariël in de zaak. Ook zij heeft al lange ervaring in deze branche, zij en haar man hebben een vergelijkbare winkel in Loosduinen. Op een dame na blijven de andere medewerkers hier gewoon werken. Daarnaast zal Mariël ook een beroep kunnen doen op haar dochters en zelf neemt ze zich voor alle werkdagen aanwezig te zijn. Aan het assortiment zal niet veel veranderen, maar daarin kan een bezoek aan de Franse en Italiaanse kaasshow nog wel verandering in aanbrengen. Ook wijnsoorten zullen opnieuw onderdeel uitmaken van het assortiment. Wij wensen jullie allen een goede toekomst hier in de buurt.