De Kartiniprijs 2016

Draag jezelf of een ander voor!
De Kartiniprijs is een gemeentelijke vrouwen-emancipatieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. De sluitingsdatum voor het insturen van voordrachten is 1 januari 2016.

Voor wie?
Niet alleen personen maar ook bedrijven, organisaties, projecten en initiatieven kunnen worden voorgedragen. Zoals een bedrijf dat bewust streeft naar meer vrouwen in de top. Een vrouw die een garage begint. Een wijk die een convenant sluit tegen huiselijk geweld. Een groepje allochtone vaders dat de strijd aanbindt tegen eerwraak. Meiden die rolpatronen doorbreken. Het mag gaan om een recente activiteit, maar ook over iets dat al langer loopt. De Kartiniprijs van de stad Den Haag wil álle Hagenaars – man, vrouw, oud, jong en met alle mogelijke achtergronden – inspireren en stimuleren.

Voordragen?
De sluitingsdatum voor het insturen van voordrachten voor de Kartiniprijs 2016 is 1 januari 2016. Meer informatie nodig of advies bij het insturen van een voordracht? Benieuwd naar de voorwaarden en de jurysamenstelling? Kijk op:  www.kartini.nl
5 november 2015, FH