Taal aan Zee zoekt taalvrijwilligers

Wil jij als vrijwilliger anderstaligen de kans geven om mee te doen in Den Haag? Word taalvrijwilliger bij Taal aan Zee.

Als taalcoach oefen je de Nederlandse taal in de praktijk met een of meer anderstaligen in Transvaal of Rustenburg/Oostbroek. Je begeleidt hen bij de voorbereiding en het in de praktijk oefenen van de Nederlandse taal op een “taaloefenplek” (laagdrempelig vrijwilligerswerk of een activiteit in het buurthuis).  Voor deze leuke nieuwe vrijwilligersfunctie vragen wij van jou een goede beheersing van het Nederlands en communicatie op een open en vriendelijke manier. Jij hebt een coachende houding en je kunt een veilige sfeer scheppen. Het is een flexibele vrijwilligersfunctie voor tenminste een half jaar, gemiddeld 2 uur per week.

Stichting Taal aan Zee heeft het goed geregeld voor haar vrijwilligers. Wij bieden jou een prettige werksfeer en ontmoetingen met bijzondere mensen. Wij ondersteunen je met trainingen, begeleiding en oefenmateriaal. Er is een vergoeding van reiskosten, noodzakelijk gemaakte onkosten en een WA- en ongevallenverzekering tijdens je vrijwilligerswerk. Jaarlijks organiseren wij een feestelijke vrijwilligersdag en ontvang je een presentje.

Wil je meer weten? Kijk voor deze en andere nieuwe vrijwilligersvacatures op taalaanzee.nl. Je kunt je ook direct aanmelden bij Fanny Winkelman via f.winkelman@taalaanzee.nl voor onze online informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde nieuwe vrijwilligers op dinsdag 11 april van 13.00 uur tot 14.00 uur, maandag 15 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur of vrijdag 23 juni van 10.00 tot 11.00 uur.

Tot snel bij Taal aan Zee!