Energiecafe ‘Energiebesparen voor huurders’

duurzaamheid
Klokhuis, Celebesstraat 4, Den Haag Google Maps

1 andere datum:

duurzaamheid
Klokhuis, Celebesstraat 4, Den Haag Google Maps

Een avond voor iedereen in de Archipel & Willemspark-buurt die energie wil besparen. Want energie besparen levert veel op: meer comfort, minder CO2 en een lagere energierekening. Tijdens het Energiecafé krijg je veel tips en besparingsmaterialen. De maatregelen en tips vragen geen investeringen. En als je ze direct toepast, merk je het effect nog de komende winter. Energiebesparingsmaterialen, zoals radiatorfolie, tochtstrips, waterbesparende douchekop, brievenbusborstel en LED-lampen kun je gratis bestellen na afloop van de eerste avond. Op de tweede avond meer informatie over energieleveranciers en het uitwisselen van eigen ervaringen.

Groene Buurt

De avonden worden georganiseerd door de Stichting Groene Buurt Archipel & Willemspark-buurt. De werkgroep duurzaamheid Archipel & Willemspark ‘Groene Buurt’ zet al ruim 10 jaar zich in voor een duurzame, groene buurt door het organiseren van projecten en energiecafés waar experts op het gebied van duurzaamheid en buurtgenoten hun kennis en ervaringen komen delen.

Het Energiecafé ‘Energie besparen voor huurders’ organiseren we samen met de Energiebank Den Haag e.o. Deze stichting is ook gevestigd in onze wijk. De Energiebank heeft al sinds 2015 ervaring specifiek met energie besparen door huurders. Op basis van deze ervaring kunnen ze u veel tips geven.

Doe je mee? Meld je aan onder vermelding van je contactgegevens (naam, emailadres, telefoonnummer) bij Marga Zuurbier, ma.zuurbier@planet.nl.

Voor meer informatie: http://groenebuurt.net/energiecafe-voor-huurders-14-oktober/