Energiecafe op 15 oktober in het Vreedehuis

ENERGIECAFE, 15 oktober 2019, van 19.30-22.00 uur in het Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag.

Een avond voor iedereen in Archipel & Willemspark, die wil weten wat de energietransitie voor onze wijk kan betekenen.
Wil je weten wat je in je eigen huis het beste kunt doen, wat er in Archipel & Willemspark gaat gebeuren, wat de overheid en Stedin van plan zijn te doen met en voor onze wijk en ben je benieuwd wie zich allemaal in onze wijk inzetten voor de energietransitie? Kom dan naar het EnergieCafé op 15 oktober.
Sprekers zijn onder andere:
Liesbeth van Tongeren, wethouder Duurzaamheid en Energietransitie in Den Haag, Kirsten Wilkeshuis, lid Raad van Toezicht Duurzaam Den Haag, lid Provinciale Staten provincie Zuid-Holland voor groen en bewoner van onze wijk, Petran van Heel, bij ABN-AMRO verantwoordelijk voor de sector Bouw en Real Estate en bewoner van onze wijk. Je ziet al: toonaangevende sprekers uit onze eigen buurt vertellen hun verhaal. En we hebben er veel meer in onze wijk, dat zul je zien als je kennis maakt met het netwerk van mensen die zich inzetten voor het verduurzamen van onze wijk. Zoals ook onze energiecoaches, Michiel Ottolander en Marga Zuurbier, die je kunnen helpen met advies over verduurzaming van je eigen huis. Tevens aanwezig zal zijn Energy Guards, bekend van onze collectieve zonnepanelen-inkoopactie, en die zich nu richt op eenvoudige comfortverhogende maatregelen zoals bijvoorbeeld het beter inregelen van de bestaande verwarmingsinstallatie.

Wij hopen u op 15 oktober te kunnen verwelkomen. Voor meer informatie: www.groenebuurt.netEnerrgiecafe op 15 oktober van 19.30-22.00