Expositie van Liesbeth de Beyl in ’t Klokhuis

24 augustus 2016

expositie_LiesbethDeBeylMijn naam is Liesbeth de Beyl. Ik zal exposeren in het Klokhuis van november 2016 tot in januari 2017.

Sinds 1995 ben ik woonachtig in Den Haag en volg ik daar met veel plezier tekenlessen bij gekwalificeerde docenten. Ik ben begonnen met (kleur) potlood en ik werk al weer geruime tijd voornamelijk met pastelkrijt. Deze toepassing wordt ook wel de droge schilderstechniek genoemd omdat het mogelijk is kleuren door elkaar heen te werken en zo te mengen.

Ik werk uitsluitend figuratief. Mijn interesses zijn divers. Ik ben al jaren gefascineerd door zee/strand/lucht. Verder komen in mijn werk kinderen voor, bloemen en muziekinstrumenten. De laatste tijd heb ik belangstelling gekregen voor oude gebouwen. Kortom, zeer uiteenlopend.

Over het algemeen gebruik ik het hele kleurenpalet maar soms is het ook een uitdaging om voor een werk een enkele kleur of twee kleuren te gebruiken.

Het werk dat op de expositie hangt, is gemaakt tijdens de lessen.