25 oktober Energiecafé met de eerste MarjanTeesing-lezing

groene buurt
Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag Google Maps

Voor alle bewoners van onze wijk, eigenaren en huurders, is er op woensdag 25 oktober een avond waar energiebesparing en verduurzaming centraal staan.

·    Prof. dr. mr. Annelies Huygen, bijzonder hoogleraar regulering van Energiemarkten bij de Universiteit van Utrecht en senior wetenschapper bij TNO zal de eerste Marjan Teesing-Lezing houden. Haar titel: hoe maken we onze wijk energiepositief?

·    Menno van Ginkel van de werkgroep Duurzaam Duinoord licht de collectieve actie ‘Heel Den Haag isoleert’ toe. Of het nu gaat om vloer/bodem-, glas-, dak/zolder- of wandisolatie, u kunt van deze actie gebruik maken.

·    Jelle de Boer van de initiatiefgroep Energietransitie Archipel/Willemspark geeft aan hoe zo’n 30 bewoners een visie ontwikkelen op onze wijk zonder aardgas.

·    Marga Zuurbier van de werkgroep Groene buurt zal de discussie leiden.

·    Energiemarkt. Tijdens de koffiepauze en de borrel na afloop zijn er stands waar u als eigenaar informatie vindt over isolatiemogelijkheden en als huurder over energie besparen. De energiecoaches van onze wijk kunt u daar ook treffen.

Woensdagavond van 20-22 uur (inloop vanaf 19.30), Vreedehuis, Riouwstraat 1. Toegang gratis.
Graag per email aanmelden ma.zuurbier@planet.nl

De avond wordt georganiseerd door de werkgroep Groene buurt en de initiatiefgroep Energietransitie van de Stichting Duurzaam Archipel/Willemspark.