Haagse C De prijs voor Cultuurparticipatie

Wij zijn op zoek naar dé toekomstige winnaars van de Haagse C 2020! Ook dit jaar wordt deze prijs voor Cultuurparticipatie in de laatste week van juni uitgereikt als afsluiting van iktoon: de maand waarin iedereen aangespoord wordt zijn talenten en kunsten te laten zien. Met de Haagse C wil CultuurSchakel Haagse projecten en initiatieven extra erkenning geven voor hun mooie werk voor Den Haag en hun impact op de stad.

Voor wie?
Heb of ken jij een mooi kunst- of cultuurproject in Den Haag? En verdient dit initiatief extra erkenning, een gratis promofilm én een mooie geldprijs? Dit jaar is het thema van de Haagse C ‘Iedereen doet mee’. Daarom is CultuurSchakel op zoek naar Haagse projecten die ervoor zorgen dat iedereen van kunst en cultuur kan genieten. Burgers dienen hierbij op een actieve manier deel te hebben genomen aan kunst en cultuur.

Prijzen
Een vakkundige jury selecteert uit de inzendingen vier genomineerden. Zij krijgen allemaal een professionele video van hun initiatief en de bijbehorende publiciteit. De Haagse C kent twee winnaars: één wordt gekozen door de jury en de andere door het publiek. De winnaars worden eind juni bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De winnaars krijgen naast de eer, ook nog eens mooi geldbedrag van € 500,- vrij te besteden door de organisatie.

Aanmelden
Heb of ken jij een project dat tussen 1 maart 2019 en 1 maart 2020 (geheel of gedeeltelijk) is uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars in Den Haag? En sluit deze óók nog eens aan bij het thema ‘Iedereen doet mee’? Je kan het project aanmelden via cultuurschakel.nl/haagse-c.

Tot en met 14 maart kan je jouw initiatief of dat van iemand anders nomineren voor de Haagse C 2020!

Lees alles over de Haagse C en meld een project aan op: www.cultuurschakel.nl/haagse-c