Het gezicht achter de voordeur van de spirituele praktijk Lotus Beauty & Healing

Voor dit artikel had ik een leuk en bijzonder gesprek met Marina, het “gezicht” achter deze praktijk. Leuk omdat ze met veel passie over haar werk sprak en bijzonder omdat de materie voor een “leek” als ik toch best gecompliceerd is. Op haar uitgebreide website vond ik een scala aan methoden en technieken die zij toepast in haar praktijk: healing sessie, reïncarnatie sessie, automatisch schrift, psychometrie met foto of voorwerp, Engelenkaart reading, holistische massages, spirituele coaching, auralifters en energetische bedrijfs- en huisreiniging. Ik kan ze in dit artikel helaas niet allemaal beschrijven.

Na eerst wat gepraat te hebben over de voors en tegens van het wonen in Couperusduin (waar we allebei wonen) begon ze te vertellen over haar werk.
Ik had op haar website gelezen dat ze een aantal dagen in de week alleen ‘s avonds praktijk heeft. Dat klopt, zei ze, want ik heb ook nog een andere “äardse baan” waarbij ik vooral analytisch vanuit mijn hoofd werk en niet vanuit mijn gevoel.
Dat leek mij een heel andere tak van sport maar later bedacht ik dat haar speciale gave ongetwijfeld wel eens van pas kan komen bij haar onderzoekswerk.

Ze vertelde me: Als kind merkte ik al dat ik dingen aanvoelde en contact had met de spirituele wereld. Mijn moeder moest daar niets van weten maar mijn oma had dezelfde gave. Het zit dus ook wel in mijn genen. Rond mijn 17e merkte ik dat ik via mijn handen mensen kon healen (letterlijk vertaald “helen”) en zo ontstond mijn spirituele pad. Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk. Ik werk aan innerlijke schoonheid door middel van spirituele coaching en healing waardoor men meer rust, inzicht en balans ervaart en waarbij ik advies kan geven op de vragen die men heeft.

Bij een healing sessie doe ik eerst een meditatie en vervolgens geef ik de energie die ik ontvang door aan degene op mijn behandeltafel. Hiermee kunnen lichamelijke en emotionele blokkades worden opgeheven. Hierbij raak ik het lichaam niet aan.
Er zijn meerdere methoden van healing zoals de basis healing door magnetiseren, de chakra healing met gebruik van edelstenen die ik op de zeven chakra punten van het lichaam leg waaronder het hart, de keel, het voorhoofd en de kruin. De edelstenen, zoals rode jaspis, aventurijn, amethist en lapis lazuli hebben een krachtige werking.
Een chakra, wat cirkel of wiel betekent, is in de traditionele Indiase cultuur één van de plaatsen in het energielichaam van de mens die van belang worden geacht voor levenskracht. Door gebruikmaking van deze combinatie worden de chakra’s geactiveerd.

Mijn specialiteit is Automatisch Schrift. Ik vraag de mensen vooraf om hun vragen en problemen op papier te zetten. Als transmedium maak ik vervolgens contact met de bovenwereld en schrijf ik hun persoonlijke brief. Ik stem me dan af op hun energie, de vragen die men heeft, de naam en de geboortedatum. Zo komen inzichten en handvatten via een “automatisch”geschreven boodschap op papier.

Op mijn vraag waar het woord Engelenkaart vandaan kwam (zo heten ze dus gewoon!) stelde ze me voor om zelf een kaart te trekken. Na lang schudden waaierde ze de 42 kaarten voor me uit op tafel en moest ik met mijn linkerhand over de kaarten heengaan. Waar ik iets voelde moest ik vervolgens een kaart trekken. Op een gegeven moment werd mijn hand warm en trok ik daar een kaart met daarop de woorden “positief denken”. Dat vond ik wel heel bijzonder want daar heb ik de laatste tijd inderdaad een beetje moeite mee. Vervolgens legde ze haar linkerhand op de kaart en begon met haar rechterhand heel snel te schrijven. Dit is wat ik over je heb doorgekregen, zei ze, terwijl ze me het papier overhandigde. De zinnen die er stonden waren zo op mij van toepassing dat het me bijna beangstigde. Dat er meer is tussen hemel en aarde heb ik dus ook zelf mogen ervaren….

Heb ik uw interesse gewekt?
Neem dan een kijkje op haar website www.spiritueelcoachmarina.com, of neem telefonisch contact met haar op. Zij is bereikbaar op nummer 070 – 7431795.

Josephine de Vijlder