Nationale Finale Prinses Christina Klassiek Concours

kunst & cultuur
Amare, Spuiplein 50, Den Haag Google Maps

Beste Muziekliefhebber,

Op zaterdagmiddag 23 april is het zover: dan vindt de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours plaats! In Amare in Den Haag kunt u genieten van zes prachtige optredens van een nieuwe generatie klassieke musici. Komt u luisteren? 

He Klassiek Concours bestaat uit zes voorrondes, een halve finale en een finale. Dit jaar waren de voorrondes digitaal. Deelnemers konden een filmpje met daarop hun performance opsturen. Een jury beoordeelde de deelnemers en koos de regiofinalisten uit. Zij speelden in mooie concertzalen in de Nederlandse provincies voor camera’s en de jury. De halve finale vond plaats in Utrecht. De grootste talenten van dit jaar treden op tijdens de Nationale Finale op 23 april. Een spannende dag dus!

Bent u erbij?
Via onderstaande link komt u op de website van Amare terecht. U kunt daar uw kaarten bestellen:

https://www.amare.nl/nl/agenda/929/Zes_jonge_talentvolle_klassieke_musici_spelen_de_sterren_van_de_hemel/Nationale_Finale_Prinses_Christina_Concours

Programma 
⋅ 14.00 uur Concertzaal open   
⋅ 14.30 uur Aanvang programma 
⋅ 16.15 uur Pauze beneden 
16.45 uur Vervolg programma met een pauzeact +/- 17.00 uur Prijsuitreiking   
⋅ +/- 17.30 uur Einde programma   
Na afloop van de Finale is er gelegenheid om een drankje te drinken.

Locatie
Amare
Spuiplein 50
2511 DG Den Haag

Bereikbaarheid
Amare is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, te voet of met de fiets. Bussen en trams stoppen voor de deur en Den Haag Centraal ligt op loopafstand van het theater. In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages (o.a. Turfmarkt, Stadhuis en Veerkaden).

We zouden het fantastisch vinden als u de talenten komt aanmoedigen. Tot 23 april in Amare!