Lezing over de Koran

kunst & cultuur
Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag Google Maps

Wat leert de Koran over vrijheid, afvalligheid en vrouwenrechten? Heeft de Koran iets te bieden aan Nederland? Ontdek meer op 9 maart!

Download hier de pdf.

De Koran, het heilige boek van de moslims, is geregeld onderwerp van discussie in het publieke debat. Het heilige boek wordt vaak in een negatief daglicht gesteld. Om daar verandering in te brengen lanceren moslimjongeren een Koran-campagne in Den Haag. Middels deze campagne willen initiatiefnemers een ander geluid laten horen en Nederlanders kennis laten maken met de inhoud van de Koran.

Als onderdeel van de campagne wordt op donderdag 9 maart om 19:30 uur een lezing en Koran-expositie georganiseerd in het Vreedehuis te Den Haag. Wij nodigen u bij deze van harte uit om de lezing en Koran-expositie bij te wonen.

Bent u benieuwd naar wat er in de Koran staat? Ontdek meer op 9 maart! Komt u gezellig langs en stelt u gerust al uw vragen, onder het genot van thee, koffie en een hapje. Onze campagne richt zich op het verbinden van gemeenschappen en mensen met de geest van samenwerking en inzet voor een beter Nederland.

U kunt zich aanmelden voor de lezing en expositie via koran.eventbrite.nl