Nieuwe voorzitter Bewonersorganisatie

Beste medebuurtbewoners, ik wil me graag als nieuwe voorzitter van de bewonersorganisatie Willemspark & Archipel even voorstellen. Mijn naam is Jaap Jan Brouwer, 63 jaar, getrouwd en woon sinds 4 jaar in deze mooie buurt. Ik heb Geneeskunde en Rechten in Groningen gestudeerd en ben bijna mijn gehele werkzame leven organisatieadviseur geweest in met name de zorg. Daarnaast ben ik auteur van een aantal boeken, variërend van de toekomst van de gehandicaptenzorg tot militaire organisaties. Ik ben dankbaar dat ik het stokje van Robert van Moorsel mag overnemen die met zoveel visie en energie in de afgelopen 4 jaar leiding heeft gegeven aan de bewonersorganisatie. Ik hoop een waardig opvolger te zijn en verwacht dat we elkaar in de komende periode tegenkomen, zij het tijdens het wijkberaad, dan wel gewoon op straat of anderszins.