Nieuwe voorzitter Bewonersorganisatie Archipelbuurt & Willemspark

Persbericht.

Jaap Jan Brouwer treedt met ingang van 1 juni aan als voorzitter van het bestuur van de Bewonersorganisatie Archipel & Willemspark. Hij volgt Robert van Moorsel op die, vanwege het verstrijken van de bestuurstermijn, na vier jaar terugtreedt als voorzitter.
Jaap Jan (63 jaar) is organisatieadviseur, ondernemer in de zorg en auteur van een aantal succesvolle boeken. Hij woont met zijn gezin al enige jaren in de Archipel en heeft ruime ervaring met het werken met vrijwilligers en de (lokale) overheid.

Vanwege de Corona crisis is het niet mogelijk om Jaap Jan Brouwer voor te stellen aan het Wijkberaad en passend afscheid te nemen van Robert van Moorsel. Het bestuur zal dat alsnog doen bij de eerstvolgende gelegenheid.

Het bestuur spreekt zijn grote dank uit aan Robert van Moorsel. Lastige zaken, zoals het terugdringen van het autoverkeer door de wijk en de ingeperkte uitbreiding van Madurodam, leidde hij in goede banen. Zijn passie, tomeloze inzet en sociale betrokkenheid waren vitaal voor het behoud van het karakter van onze wijk.