1e openbare voorstelling in Zeeheldentheater na lockdown

Trompstraat 343, Den Haag Map

André Anders open podium voor zang, dans en Variété

Zaterdag 18 juli staat de welbekende Pieter Jouke, Tim Kroezen en folk-formatie ‘King’s Galliard’ op het open podium voor zang, dans en Variété van het Zeeheldentheater. Het Zeeheldentheater houdt rekening met alle RIVM-maatregelen!

Alles is aangepast volgens de 1.50 meter-norm! We hebben CO2 meters, desinfectie-zuilen met handgel (72% alcohol), kuchschermen en we hanteren een limiet van 40 bezoekers per voorstelling. Ook worden alle hapjes en drankjes hygiënisch bereid!

Laars Lappen
In de voorstelling ‘Laars Lappen’ trakteert Pieter Jouke zijn publiek op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Een voorstelling met veel humor, emotie-opwekkende teksten, woordspelingen, meta-humor en mogelijk sporen van een mening en muziek.

Tim Kroezen
Na een traineeship bij een multinational en een burn-out begon Tim aan comedy. Naast comedian is hij ook schrijver van korte autobiografische verhalen.

King’s Galliard
Ook de bekende folk-formatie ‘Kings Galliard’ bestaande uit Frank van Meeteren (banjo/zang), Lenneke Willems (viool), Sharon Bradley (gitaar/zang) en Jan Erik Noske (fluitist/woodwhistle) staat dit jaar op het open podium voor zang, dans en Variété! In de jaren 70/80 traden ze door heel Nederland op en in het najaar zullen ze weer een aantal keer optreden!

Datum: zaterdag 18 juli.
Plaats: Zeeheldentheater, Trompstraat 343 Den Haag.
Aanvang: 20:00 uur.

Toegangsprijs: gewone kaartje €15 euro.
Tickets online bestellen via: www.zeeheldentheater.nl.