Prinsjesfestival 13 t/m 19 september

Prinsjesfestival 13 t/m 19 september Google Maps

Beste vrienden en partners van Prinsjesfestival,

Met trots presenteren we hieronder vier evenementen die je niet wilt missen tijdens het Prinsjesfestival 2023!  Klik op het evenement voor meer informatie en om je snel in te schrijven, want voor deze evenementen zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

PrinsjesLezing (13 september, 15:30 uur bij de Hoge Raad): Marko Hekkert, de directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), deelt zijn visie op hoe onze samenleving er over twintig jaar uit zal zien en welke keuzes we nu moeten maken voor een betere toekomst.

Opening Prinsjesfestival (13 september, 18:30 uur langs de Hofvijver en Dudok Den Haag): Feestelijke opening bij de Hofvijver met een optreden van het koperensemble van het Orkest Koninklijke Marechaussee, de uitreiking van de PrinsjesPrijs en het hijsen van de vlaggen door de burgemeester en Vrienden van Prinsjesfestival. Daarna gaan we naar Dudok voor een gezellige borrel met live muziek.

PrinsjesRede (15 september, 16:00 uur bij Raad voor de rechtspraak): Bekende acteurs van het Nationale Theater dragen de drie beste speeches voor omlijst met een mooi programma op een schitterende locatie.

PrinsjesBorrel (19 september, 17:30 uur bij Dudok Den Haag voor iedereen van 18 tot 30 jaar): Ontspan na Prinsjesdag tijdens deze gezellige borrel in Dudok Den Haag. Stel je vragen over de toekomst van Nederland aan Pieter Hasekamp, directeur Centraal Planbureau en geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je andere politiek geïnteresseerde jongeren ontmoet.

Aanmelden voor alle evenementen kan hier

Inschrijven voor deze evenementen is gratis en mogelijk zolang er plekken beschikbaar zijn.

We kijken ernaar uit om jullie allen weer te zien tijdens de week van Prinsjesfestival en samen onze democratie te vieren!

Met vriendelijke groeten,
Eddy Habben Jansen en Evalien Timmers


Prinsjesfestival, Postbus 60, 2501CB Den Haag
info@prinsjesfestival.nl
www.prinsjesfestival.nl