Ben je jong en wil je iets doen met duurzaamheid in Den Haag?

Sluit je aan bij de jongerenbeweging, doe mee met Haagse initiatieven en kijk de netwerkbijeenkomst terug

Tijdens de netwerkbijeenkomst van 29 april kwamen initiatiefnemers en jongeren samen om te spreken en te brainstormen over duurzaamheid en wat we kunnen doen in Den Haag. Inspirerend om zulke positieve en gemotiveerde jongeren te spreken! Er zijn in de stad al mooie initiatieven waar je je bij aan kan sluiten als je duurzaam aan de slag wilt. Ook start Duurzaam Den Haag de jongerenbeweging Haags jong & duurzaam collectief.

Haagse jongerenbeweging
Uit de brainstormsessie bleek dat veel jongeren behoefte hebben aan een netwerk waarin ze samenwerkingen kunnen aangaan om zo meer impact te hebben, maar ook om elkaar te inspireren en te motiveren. Ook is het voor jongeren niet duidelijk wat er allemaal al gebeurt in Den Haag. Ze willen wel iets doen, maar wat kan je doen? Duurzaam Den Haag start daarom de jongerenbeweging Haags jong & duurzaam collectief, een netwerk van Haagse jongeren die elkaar inspireren om duurzaam te doen.

Wil jij ook meedoen met de jongerenbeweging Haags jong & duurzaam collectief? Neem contact op met Anouk ( Anouk@duurzaamdenhaag.nl / 06 46 07 44 34 )