Gemeente Den Haag MKB-peiling 2023

Beste ondernemer,

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Den Haag aan u als ondernemer? Uw mening is gevraagd. Ondernemers zijn van groot belang voor de gemeente. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, leefbare binnensteden, welvaart en meer. Het is dan ook belangrijk wat ondernemers van de gemeentelijke dienstverlening vinden en of zij verbeterpunten zien. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de MKB-peiling. Wij vragen u om een korte vragenlijst in te vullen over de gemeente Den Haag. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

U kunt de vragenlijst invullen door op de volgende link te klikken: https://vragenlijst.lexnova.nl/index.php/456889?token=jOyZlIWpKGhJPzE&lang=nl-informal

De vragenlijst staat open tot 24 april 2023.

Het onderzoek meet het Haagse ondernemersklimaat op vier onderdelen:

De ondernemersdienstverlening van de gemeente
Het imago van de gemeente
Communicatie en beleid van de gemeente
Beleving van gemeentelijke lasten
Dit onderzoek maakt verbeterpunten inzichtelijk. Door de vragenlijst in te vullen draagt u bij aan een betere ondernemersdienstverlening.

De MKB-peiling van de gemeente Den Haag wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben over het onderzoek, neem dan contact op via marktonderzoek@lexnova.nl.

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking. Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,

Lexnova Marktonderzoek