Hatha yoga in ‘het Klokhuis’

Vanaf 2 maart jl. is er een nieuwe yogagroep gestart in het gezellige en levendige buurthuis, op de maandagochtend van 9.30 uur – 10.30 uur.

De lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 10 cursisten) zodat er ruime aandacht is voor yoga ‘op maat’.
Tijdens de yoga wordt er gewerkt met staande, zittende en liggende oefeningen. Het leren kennen van de eigen mogelijkheden en grenzen staat daarbij centraal. Elke houding is op ieders niveau aan te passen en uit te voeren zodat de beoefening een geheel persoonlijke beleving zal zijn.
Er is ruim aandacht voor verschillende ademtechnieken waardoor de adem in het dagelijks leven meer ontspannen wordt. Dit draagt bij aan een grotere harmonie tussen geest en lichaam.

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en worden verzorgd door Conny Brouwers-Bouten.
Zij volgde de 4-jarige docentenopleiding bij de Saswitha Stichting (de oudste yogaschool van Nederland) en behaalde in 2001 haar diploma.
Daarnaast heeft zij verschillende specialisaties gevolgd waaronder de meridiaanyoga, yin yoga en chakra-psychologie. Van 2012 t/m 2015 heeft zij zich verdiept in het boedisme en mindfullnes.
Conny vindt het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om op zijn of haar eigen manier yoga te ervaren en plezier te beleven aan de lessen.

Lokatie
Het Klokhuis, Celebesstraat 4.

Tijd
maandag 9.30 uur – 10.30 hatha yoga
maandag 12.15 uur – 13.15 uur stoelyoga.

Prijzen
Hatha yoga: 30,00 euro per maand
Stoelyoga : 25,00 euro per maand
De ooievaarspas is geldig voor de lessen.