Help mee: heel Den Haag digitaal

In deze tijd zijn we meer dan ooit aangewezen op digitale technologie. Om te leren, te werken en contact te houden met onze dierbaren. Ook ná versoepeling van de maatregelen. Digitale middelen vormen een onmisbaar onderdeel van de 1,5 meter samenleving. Maar helaas heeft nog steeds niet iedereen in onze stad de middelen om digitaal mee te kunnen doen.
Daarom organiseert PEP Den Haag deze inzamelactie van gebruikte laptops, tablets en smartphones. Samen met verschillende partners worden deze leeggemaakt, opgeknapt en verdeeld over de mensen die ze het hardst nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen!
Dus heb je nog een laptop, tablet of smartphone (met camera én oplader) die je niet meer gebruikt? Je kan er iemand heel blij mee maken.

Hoe doe ik mee?
Inleveren kan bij PC070. Zij zorgen er geheel belangeloos voor dat jouw device netjes wordt leeggemaakt en opgeknapt.
Waar: PC070, Frederik Hendriklaan 299 & 303 in Den Haag
Wanneer: Openingstijden in de maand mei op maandag van 12-18 uur, dinsdag-vrijdag van 9.30-18 uur en op zaterdag van 10-17 uur

Het is ook mogelijk jouw laptop, tablet of smartphone te laten ophalen, met dank aan de vrijwilligers van Present Den Haag. Meld je hiervoor aan via 070 – 369 65 40 of info@presentdenhaag.nl (onder vermelding van voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en type laptop/tablet/telefoon).

Over Do Good
In deze tijd van corona hebben we elkaar nodig. Want niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen. Op www.Do-Good.nu (powered by PEP Den Haag) komen vraag en aanbod rondom corona-initiatieven bij elkaar.

Inzamelactie laptops, tablets en smartphones