Kom van je stoel en dans mee tijdens de Jongensdag

Online Map

Op foto: Joris Jan Bos

Op zondag 14 februari organiseert het Koninklijk Conservatorium een speciale online dansdag voor jongens van 7 t/m 12 jaar. Danservaring is niet nodig! Tijdens deze dag vol actie, die jongens vanuit hun eigen woonkamer kunnen meedoen, krijgen zij les in moderne dans en krachttraining. Ook zijn er online presentaties, een Q&A en tijd voor ontmoeting. De gehele dag vindt online plaats, maar is wel interactief. Deelname is gratis.

Heb je zin om na al dat schoolwerk achter je computer in beweging te komen? Kom van je stoel tijdens de Jongensdag! Op zondag 14 februari organiseert het Koninklijk Conservatorium een speciale online dansdag voor jongens van 7 t/m 12 jaar. Danservaring is niet nodig!

Online dansen en ontmoeten
Tijdens deze dag vol actie, die je vanuit je eigen woonkamer kunt meedoen, krijg je les in moderne dans en krachttraining. Je kunt een online presentatie bekijken van leerlingen van de Dansvakopleiding van het conservatorium én je kunt zelf een korte online presentatie geven! Ook is er een Q&A waarin je vragen kunt stellen aan de docent en een leerling van de Dansvakopleiding en elkaar kunt ontmoeten.

De gehele dag vindt online plaats, maar is wel interactief. Samen met andere jongens zit je in een kleine online groep, je krijgt dus persoonlijke aandacht en begeleiding van de docent en kunt ook de andere deelnemers zien. Want dansen doe je samen. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot ca. 15.00 uur.

Praktische informatie en aanmelden
Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname. Wel is het nodig om je aan te melden. Meld je aan voor de Jongensdag via aanmeldingJongensdagKC@koncon.nl en vermeld ook je naam, geboortedatum en in welke klas je zit. Dit kan t/m 7 februari. Na aanmelding krijg je een bevestiging en ontvang je alle informatie en een link om op 14 februari online mee te kunnen doen. Meer informatie: www.koncon.nl/jongensdag.