Viering Koningsdag

Lieve buurtgenoten,

Nederland maakt zich op voor een bijzondere Koningsdag, waarop we vieren dat koning Willem-Alexander tien jaar geleden de troon besteeg. Het hele land bruist van opwinding en tussen alle feesten door is er één evenement dat u echt niet wil missen: op 27 april 2023 komt het Bankaplein traditiegetrouw tot leven tijdens een bruisend buurtfeest.
De kern van dit feest is het samenzijn met buurtgenoten. Iedereen is welkom! Of u nu jong of wat ouder bent, al uw hele leven of pas net in onze mooie buurt woont. Wij verwelkomen u graag op donderdag 27 april op het Bankaplein.

Wat kunt u verwachten? Een tipje van de sluier: er is een bruisende vrijmarkt voor kinderen op en rondom het plein vanaf 09.00 uur, een talentenjacht, optredens, schminken en knutselen, springkussens, streetdance-les en natuurlijk het beroemde Stratenvoetbaltoernooi om de felbegeerde wisselbeker. We sluiten de dag af met een heerlijke BBQ.

Koningsdag is een feest voor de buurt, door de buurt. We zoeken enthousiaste vrijwilligers om ons op de dag zelf te helpen dit feest tot een succes te maken. U kunt zich aanmelden via oranjecomitearchipel@gmail.com. Wij organiseren voor alle vrijwilligers een borrel op woensdag 26 april om alvast in de stemming te komen!

Wij zien u daar!

Met koninklijke groet,

Het Oranje Comité

https://www.koningsdagbankaplein.nl/