Nieuw Vrouwenpopkoor groeiend en bruisend het 2e semester in

Op maandag 22 januari begint het in oktober jl. gestarte Vrouwenpopkoor onder leiding van Isabelle Rombach, jazz geschoold zangdocent en koordirigent, alweer aan haar 2e semester!

Vrouwen van uiteenlopende achtergrond, leeftijd en zangervaring vinden hier in een vrolijke en ontspannen sfeer het zelfvertrouwen om ongeremd hun stem te laten klinken, zelfs degenen die altijd hebben beweerd niet (mooi) te kunnen zingen! Het plezier in het samenzingen staat voorop, maar wordt altijd gecombineerd met een welkome portie stemtechniek.

De aanpak van de ervaren en temperamentvolle dirigente is inspirerend en er wordt gezongen in verschillende talen en muziekstijlen, van swing tot soul en chanson. Hier leer je met je hoofd èn je hart waar het bij het zingen van een betreffende song om gaat en in je lijf te voelen hoe de tonen er natuurlijkerwijs uit moeten.

Nieuwsgierig geworden? Ook zonder koorervaring kun je meteen instromen en vrijblijvend komen uitproberen (maandag, 19.45-21.30 uur, Duinzichtkerk in Benoordenhout). Informatie: i.i.rombach@icloud.com