Nieuwe coördinator bij Rijker Leven

Beste wijkbewoners,

Zoals al eerder aangekondigd is er wisseling van de wacht bij Rijker Leven. Coördinator Ilse Mijnhart stopt na 4,5 jaar bij het Schakelpunt om een andere uitdaging binnen Florence aan te gaan. Ilse gaat starten als seniorencoach bij Verpleeghuiszorg Thuis en in het team zorgvernieuwing aan de slag, en heeft vorige week donderdag afscheid genomen op het Schakelpunt. Haar opvolgster is Yasmine Abalhof.

Ik zal mezelf even in het kort voorstellen. Mijn naam is Yasmine Abalhof, 23 jaar oud en woonachtig in Den Haag.
Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd en ik heb veel ervaring opgedaan met het werken met verschillende doelgroepen. Op die manier ben ik er ook achter gekomen wat ik echt leuk vind en met welke doelgroep ik verder zou willen werken.

Naast het werken vind ik het hartstikke leuk om in mijn vrije tijd te gaan sporten, films kijken of gezellig een drankje te doen met familie en/of vrienden.

Ik zal vanaf heden werkzaam zijn in het schakelpunt en daarbij dus ook de opvolger van Ilse zijn. Gemiddeld ben ik zo’n 20 uur per week actief voor Rijker Leven, waarvan de meeste tijd op het Schakelpunt. Als er nog vragen zijn of als iemand even een leuk praatje wil maken dan kan dat uiteraard!

Sowieso ben ik de volgende momenten op het Schakelpunt te vinden zijn de komende maand:
Op de maandag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Loopt u dan gerust even binnen om gezellig samen een kopje koffie/ thee te drinken en kennis te maken.

Ik ben benieuwd naar uw verhalen en ideeën en ik heb er in ieder geval super veel zin in om als jullie nieuwe coördinator aan de slag te gaan!!

Ik ben bereikbaar op het mailadres yasmine.abalhof@florence.nl en telefonisch tijdens kantooruren op 0642067617.