Open Atelier Route Archipel & Willemspark

van tot
ical Google outlook

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 wordt er weer een “Open Atelier” weekeind georganiseerd in de Archipel en het Willemspark.

Ruim 35 kunstenaars uit onze buurt laten hun werk zien in eigen atelier of op een centrale plek zoals het Elisabeth Vreedehuis. Zij tonen schilderijen, tekeningen, grafisch werk, foto’s, beelden, glas, keramiek en sieraden. Vaak zijn de werken ook te koop.
De kunstenaars zullen veelal aanwezig zijn om informatie te geven over hun werk.
Als bezoeker kunt u dat weekeinde van 12 tot 17 uur een rondje fietsen of wandelen langs de locaties van uw keuze en zo kennismaken met en genieten van alle creativiteit die onze wijk te bieden heeft.
Het weekeinde wordt op zondag om 17.30 uur feestelijk afgesloten met een muzikale slotbijeenkomst in het Elisabeth Vreedehuis.
Meer informatie en een overzichtskaart van de deelnemers en de route zijn vanaf september te zien op onze site www.openateliersarchipel.nl.

Bent u kunstenaar en woont u in de wijk doe dan mee! Maak gebruik van deze unieke gelegenheid uw werk te laten zien en te verkopen en geef u voor 1 juli 2024 op voor deelname. Dat kan via het inschrijfformulier op bovengenoemde site of door een mail te sturen met uw gegevens en een foto van uw werk naar info@openateliersarchipel.nl. Ook als u geen eigen atelier in de wijk heeft kunt u deelnemen. U krijgt snel een reactie met meer informatie. Voor vragen kunt u terecht bij Patricia Maitland 06-28775336.