Open Ateliers Archipel & Willemspark

van tot

Persbericht.

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 wordt er weer een “Open Ateliers” weekeind georganiseerd in de wijk Archipel & Willemspark.

Het zijn onzekere tijden en ook wij weten niet wat er in oktober mogelijk is. Toch willen wij de voorbereidingen in gang zetten. Laten wij hopen dat het in oktober weer mogelijk is je vrijuit in de publieke ruimte te bewegen. Voor vele kunstenaars is het positieve nu dat zij veel gelegenheid hebben om te werken en mooi nieuw werk te maken!

Bent u kunstenaar, professional of ervaren amateur woont u in de wijk en wilt u gebruik maken van deze unieke gelegenheid uw werk te laten zien en eventueel te verkopen, geef u dan voor 1 juli 2020 op voor deelname. Dat kan via onze site www.openateliersarchipelwillemspark.nl of door een mail te sturen met uw gegevens en een foto (met hoge resolutie) van uw werk naar info@openateliersarchipelwillemspark.nl. Ook als u geen eigen atelier in de wijk heeft kunt u deelnemen. Het Elisabeth Vreedehuis en de RK Begraafplaats Sint Petrusbanden hebben hun medewerking al weer toegezegd.

Als bezoeker kunt u het weekeinde van 10 en 11 oktober van 12 tot 17.00 een rondje fietsen of wandelen langs de locaties van uw keuze en zo kennismaken met en genieten van alle creativiteit die onze wijk te bieden heeft. Wij verwachten in september een overzicht te kunnen geven van de deelnemende kunstenaars en de locaties waar geëxposeerd wordt. Wij hopen op een succesvol weekeinde, net als in 2018, toen ruim veertig deelnemende kunstenaars veel wijkgenoten en andere belangstellenden hebben kunnen ontvangen!

Voor vragen kunt u terecht bij Patricia Maitland 06-28775336.

PM 20.3.2020