Open dag Internationaal Esperanto-Instituut

Internationaal Esperanto-Instituut, Riouwstraat 172, Den Haag Google Maps

We nodigen u van harte uit om samen met ons de geboortedag van L.L. Zamenhof te vieren op 9 december. Dit feest organiseren wij speciaal voor degenen die nog geen ervaring hebben met Esperanto, bedoeld als een universele tweede taal die mensen van verschillende moedertalen ondersteunt om gemakkelijk met elkaar te communiceren. We willen u graag kennis laten maken met deze fascinerende taal, die bruggen bouwt, begrip bevordert en de wereld samenbrengt, en op deze dag samen met u de verjaardag van zijn grondlegger te vieren.

Waar?
In de Archipelbuurt: in het gebouw van de stichting Internationaal Esperanto-Instituut, Riouwstraat 172. Een huis waar mensen samenkomen om Esperanto te leren, te oefenen en de cultuur te delen.

Wanneer?
U bent welkom op 9 december 2023 tussen 13.00 en 16.00 uur.

Wat kunt u verwachten?
Een warm welkom: We begrijpen dat u misschien nog geen Esperanto spreekt, en dat is helemaal oké. We zullen u met open armen ontvangen en meenemen in de wereld van Esperanto.

Gedurende het jaar is er mogelijkheid om bij het Instituut Esperanto te leren. Indien er voldoende belangstellenden zijn organiseren wij korte introductieworkshops en cursussen, waar men de beginselen van Esperanto kan leren. Het is makkelijker dan u denkt!

We hopen dat u op 9 december langs kunt komen om deze feestelijke dag met ons te vieren. Deze feestdag zal niet alleen informatief zijn, maar ook gezellig en verrijkend. Iedereen is welkom!

Laat ons alsjeblieft weten of u aanwezig zult zijn, zodat we voldoende voorbereidingen kunnen treffen. Stuur een e-mail naar esperanto@iei.nl

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het Zamenhoffeest!

Stichting Internationaal Esperanto-Instituut
Riouwstraat 172
2585 HW Den Haag