Heropening Panorama Mesdag met uitgestelde tentoonstelling

Op dinsdag 2 juni heropent museum Panorama Mesdag met de tentoonstelling CANDID – de hedendaagse badplaats in beeld. Nu al nostalgisch.

De tentoonstelling zou 4 april jl. open gaan, maar kon niet getoond worden door de plotselinge sluiting van het museum vanwege Covid-19. CANDID is nu verlengd en te zien tot en met 28 februari 2021.

Anderhalvemetermuseum
In lijn met de richtlijnen vanuit de overheid heeft museum Panorama Mesdag diverse maatregelen getroffen om iedereen een zo veilig en prettig mogelijk bezoek te kunnen bieden. Minke Schat, directeur museum Panorama Mesdag: “We zijn zo verheugd het museum weer te kunnen openstellen voor bezoekers. We hebben het publiek ontzettend gemist! Nu we maximaal veertig personen per uur kunnen verwelkomen in het museum, kunnen we juist verwonderen en verrijken door rust en contemplatie te bieden. Iedere bezoeker ontvangt een gids met verdiepende informatie over de vaste collectie en over CANDID. Het museumbezoek kan voor- of achteraf worden verlengd door naar de bijbehorende audiotours te luisteren, die aangeboden worden op de website”.

Veilig open
Voor een optimale en veilige spreiding van bezoekers werkt het museum met tijdsblokken. Ieder kwartier kan het museum maximaal 10 bezoekers ontvangen voor een museumbezoek van anderhalf uur. Er is extra aandacht voor hygiëne en er is een vaste route in één richting. Ook zijn er diverse medewerkers aanwezig die zorgen voor een aangename service en publieksbegeleiding. Toegang tot het museum is uitsluitend mogelijk met een online gekocht ticket verkrijgbaar via de website van museum Panorama Mesdag.