Open Ateliers Archipel & Willemspark

van tot
ical Google outlook kunst & cultuur
[persbericht]

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 wordt er weer een “Open Ateliers” weekeind georganiseerd in de Archipel en het Willemspark.
In onze buurt wonen heel veel professionele beeldend kunstenaars en geoefende amateurs. Zij maken schilderijen, tekeningen, grafisch werk, foto’s, beelden, glas, keramiek en sieraden en al deze vormen van beeldend werk zullen die dagen worden getoond. Vaak zijn de werken ook te koop.
De kunstenaars ontvangen de bezoekers in hun eigen atelier of op een van de centrale locaties, zoals het Elisabeth Vreedehuis. De kunstenaars zullen veelal aanwezig zijn voor informatie over hun werk.
Als bezoeker kunt u dat weekeinde van 12 tot 17 uur een rondje fietsen of wandelen langs de locaties van uw keuze en zo kennismaken met en genieten van alle creativiteit die onze wijk te bieden heeft. Wij verwachten in september een overzicht te kunnen geven van de deelnemende kunstenaars en de locaties waar geëxposeerd wordt. Kijk voor de meest recente informatie op onze site https://openateliersarchipel.nl
Wij hopen veel wijkgenoten en andere belangstellenden te mogen ontvangen!

Bent u kunstenaar, professional of ervaren amateur woont u in de wijk en wilt u gebruik maken van deze unieke gelegenheid uw werk te laten zien en te verkopen, geef u dan voor 1 juli 2022 op voor deelname. Dat kan via bovengenoemde site of door een mail te sturen met uw gegevens en een foto van uw werk naar info@openateliersarchipel.nl. Ook als u geen eigen atelier in de wijk heeft kunt u deelnemen. U krijgt snel een reactie met meer informatie. Voor vragen kunt u terecht bij Patricia Maitland 06-28775336.

PM 18.3.2022