Rijker Leven zoekt vrijwilligers

Dankzij vrijwilligers worden de volgende activiteiten ondernomen met Rijker Leven: bioscoop- en musea bezoekjes, yoga/gym op de stoel, gespreksgroepen, koffie ochtenden, gezamenlijke maaltijden, lezingen door en voor wijkbewoners met happy hour om na te praten, Draadcafé (brei, haak etc.) leesclub, filmmiddag, wandelingen in park, bustochten en Literair Café Atelier a Gogo. Geregeld hebben we gezellige middagen in het Schakelpunt met een quiz, bingo, lunch of muzikaal optreden. Om in 2024 hiermee door te kunnen hebben wij uw ondersteuning nodig. Zonder nieuwe vrijwilligers kunnen wij niet al deze activiteiten draaien.

Concreet zoeken wij:
Organisator voor maandelijkse lezing
Medeorganisator voor maandelijks museumuitstapje
Medeorganisator sporadische uitstapjes
Medeorganisator filmmiddag
Gastvrouw/heer koffieochtenden
Lid stuurgroep

Wees gerust, u wordt zeker niet meteen in het diepe gegooid, we begeleiden uiteraard eerst en kijken wat er wel en niet lukt. En zoeken samen naar een passende rol en de hoeveelheid inzet bepaalt u uiteraard zelf.

De stuurgroep is de spil van de organisatie en komt elke 5 a 6 weken bijeen, wij zouden het heel fijn vinden als deze groep wat groter wordt. We zijn een leuk team en krijgen veel voldoening van de vreugde die Rijker Leven brengt in de wijk. Door de grote diversiteit aan activiteiten en mensen is het erg afwisselend en leuk om ons in te zetten voor Rijker Leven. En natuurlijk is er van tijd tot tijd ook een leuke attentie van Florence voor de vrijwilligers.

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator van Rijker Leven:
Ilse Mijnhart, email: ilsemijnhart@florence.nl of tel. 0639850694.