Open Ateliers Duinoord en omgeving

van tot
ical Google outlook

Kunstliefhebbers opgelet!
In juni is er weer een uitgebreid aanbod aan kunstwerken in allerlei disciplines te zien in de Haagse wijken Duinoord, Zeeheldenkwartier en Regentessekwartier. In het weekend van 8 en 9 juni kun je de Open Ateliers Duinoord en omgeving bezoeken en kunstenaars ontmoeten in hun atelier. En je kunt een kunstwerk rechtstreeks van de kunstenaar kopen. Van 12.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom op een groot aantal locaties, die je kunt herkennen aan een raambord met het logo van Open Ateliers Duinoord en omgeving.

Al eerder start onze overzichtstentoonstelling bij Makelaardij/ Art Gallery Koenders in de Reinkenstraat 164/hoek 2e Schuytstraat. Daar is van 20 mei tot en met 11 juni werk van de deelnemers te zien (op werkdagen). Vanaf 23 mei kun je daar ook onze brochure ophalen, met alle informatie over de deelnemende kunstenaars.

En tijdens het Open Ateliers-weekend is de overzichtstentoonstelling ook open van 12:00 tot 18:00 uur. Bovendien is de Art Gallery door haar centrale ligging een prima startpunt voor een wandeling of fietstocht langs de ateliers tijdens het Open Ateliers-weekend.

Voor meer informatie:
www.openateliersduinoord.nl 
www.facebook.com/openateliersduinoord