Onthulling nieuw muurgedicht op 7 oktober uitgesteld

(update 30/09)

Het spijt ons ten zeerste om u te moeten informeren over een recente ontwikkeling met betrekking tot de geplande onthulling van het muurgedicht aan de Oostduinlaan, oorspronkelijk gepland voor 7 oktober aanstaande. Vanwege onvoorziene technische omstandigheden zien we ons genoodzaakt de onthulling op dit moment te annuleren.
We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is voor u en alle andere betrokkenen bij dit bijzondere project. We willen benadrukken dat we alles in het werk hebben gesteld om de onthulling mogelijk te maken, maar soms zijn er omstandigheden waar we geen controle over hebben.
We willen benadrukken dat we uiteraard vastberaden zijn om het muurgedicht op een later tijdstip te onthullen, zodra de technische problemen zijn opgelost. We zullen u op de hoogte houden van de nieuwe datum voor de onthulling in het voorjaar van 2024 zodra deze is vastgesteld.
Onze excuses voor eventuele ongemakken die deze vertraging met zich meebrengt en danken u voor uw begrip. We waarderen uw steun en betrokkenheid bij ons eerste muurgedicht in de wijk Benoordenhout en kijken ernaar uit om dit op een later moment feestelijk te onthullen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
Met vriendelijke groet,
De Stichting ArchipelpoëZie –
Ruth van Rossum, Derk Hazekamp, Jan Hein Schouw, Amanda Lock en Marcel Wijermans.