Stadmakersfestival

Diverse locaties op en rond de Leyweg GRATIS toegang Google Maps

Beste Stadmaker,

Graag nodigen wij je uit voor het Stadmakersfestival, dat op 29 september aanstaande plaatsvindt van 14:00 tot en met 23:00 uur op verschillende locatie op en rond de Leyweg. Het Stadmakersfestival is hét Haagse festival voor sociaal bewogen mensen die de stad nóg mooier, duurzamer, inclusiever en socialer willen maken.

Geniet de hele middag én avond van de fijne festivalsfeer tijdens de verschillende optredens met een hapje en een drankje. Er zijn ook diverse kraampjes van instanties op het centrale festivalplein bij de Emmauskerk en een loket waarbij je advies kunt inwinnen voor jouw project. Voor de kinderen is er RepairKid.

We hebben ook een speciaal programma samengesteld, welke je via onderstaande aanmeldbutton kunt bekijken. Alle sessies zijn geheel gratis maar vanwege de beperkte capaciteit is aanmelden noodzakelijk. Laat je inspireren door boeiende presentaties van gepassioneerde Stadmakers. Of doe mee aan verschillende workshops en debatten om te laten horen wat jij wilt en nodig hebt om de stad leefbaarder te maken. Verbreed je kennis door deel te nemen aan de sessie van de Stadmakers Academy. Er is voor ieder wat wils!

We sluiten de dag af met een knallend eindfeest in het Zuiderparktheater. Helemaal gratis en vrij toegankelijk. Met het Stadmakersfestival vieren, verbinden en versterken we alle mooie Stadmakers van Den Haag. En de Stadmakers van de toekomst!

Meld je via onderstaande button aan voor de sessies naar keuze. Indien je onverhoopt toch niet kunt komen, meld je dan af; dan kan iemand anders gebruik maken van jouw plekje.

Aanmelden kan hier

Afmelden kan hier