Groot onderhoud Doctor Kuyperstraat en Mauritskade

Informatie

Zoals eerder aangegeven starten de werkzaamheden in de Doctor Kuyperstraat en Mauritskade op maandag 1 juli. Tot en met zondag 28 juli kunt u vanaf de Koningskade nog rijden naar de Mauritskade.

Fase 1
Locatie: Doctor Kuyperstraat-Mauritskade: rijbaan, parkeervakken en stoep richting Koningskade afgesloten
Periode: maandag 1 juli t/m zondag 28 juli.

Fase 2
Locatie: Doctor Kuyperstraat-Mauritskade: beide rijbanen en stoep aan waterzijde afgesloten
Periode: maandag 29 juli t/m vrijdag 23 augustus.

Tijdens de werkzaamheden moet u rekening houden met een andere aanrijdroute.

  • Winkelstraten Denneweg en Frederikstraat
    Bestemmingsverkeer voor de winkelstraten rijden om via het Korte Voorhout, Lange Voorhout naar de Denneweg en Frederikstraat. De rijrichting van de Denneweg wordt tijdelijk omgedraaid.
  • Zijstraten
    De zijstraten van de Dr. Kuyperstraat en Mauritskade zijn alleen bereikbaar via de Houtweg, Korte Voorhout-Lange Voorhout-Kazernestraat en via de Javastraat.
  • Louis Couperusplein
    Het Louis Couperusplein blijft altjd bereikbaar. Bewoners en bezoekers mogen onder begeleiding van en naar het Louis Couperusplein rijden en hier parkeren.

Om de hinderbeleving van omwonenden, ondernemers en weggebruikers van en naar Doctor Kuyperstraat en/of Mauritskade en het omliggende gebied te verminderen, zet de gemeente diverse online middelen in. Naast de inzet van social media en digitale advertenties worden navigatiesystemen zo ingeregeld dat reizgers een goede doorstroming ervaren of naar de juiste plek in uw omgeving worden geleid. Daarmee verkleinen we de hinder en verbeteren de hinderbeleving.

Een informatiefolder over de werkzaamheden wordt rond vrijdag 14 juni huis-aan-huis verspreid naar de directie omgeving, het gebied tussen Konninginnegracht, Kazernestraat, Noordeinde, Zeestraat, Sophialaan en Javastraat. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze informatie over het groot onderhoud ook te delen met uw achterban. De informatiefolder en de kaart met de omleidingen zijn bijgevoegd. Op de website www.denhaag.nl/mauritskade vindt u de informatie ook, deze wordt nog aangepast.

We vragen om uw geduld en begrip voor de werkzaamheden. Wilt u iets vragen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Nour Yahyaoui.

📧 mauritskade@denhaag.nl

☎️ 06 29 68 18 22