Theater in de Politiek

Zeeheldentheater, Trompstraat 342, Den Haag Google Maps

Op vrijdag 10 november wordt in het Zeeheldentheater in Den Haag een avond georganiseerd over de invloed van theater op de politiek. Oud-Kamerlid en acteur Boris van der Ham geeft een inleiding over hoe toneelwetten in de politiek worden toegepast. Vervolgens neemt hij deel aan een paneldiscussie met filmregisseur en viervoudig Gouden Kalf-winnaar Rudolf van den Berg en online-media-expert en woordvoerder Daniëlle Brouwer. Aan de hand van filmbeelden uit binnen- en buitenland zullen zij ‘de beeldvorming in de politiek‘ bespreken.

Het programma wordt afgesloten met een eenakter voor twee vrouwen, geschreven en geregisseerd door oud-politicus Bob van den Bos. Adviseur public affairs Mieke Pennock en actrice Mechteld Schelberg zullen op humoristische wijze een inkijkje geven in de manier waarop politici geacht worden kiezers voor zich te winnen.

De presentatie is in handen van Otto Thors, directeur van WEgovernment. Na het bezoeken van deze leerzame en amusante avond kunt u uw stem behalve op de mooie woorden ook op de geloofwaardigheid van politici baseren.

Kaarten zijn te koop via de website van Stichting Politiek Theater www.stichtingpolitiektheater.eu.