Uitgebreide Vrijwilligersmarkt in Amare

Amare, Spuiplein 150, Den Haag Google Maps

Op zaterdag 11 mei 2024 van 13:00-17:00 organiseert PEP Den Haag, in samenwerking met het Residentie Orkest, Cultuurschakel, Open Amare en de Gemeente Den Haag een uniek evenement: de meest uitgebreide vrijwilligersmarkt met allerlei extra’s ooit in Amare, Den Haag.

Onder het motto ‘Samen voor een mooier Den Haag – Together at Home’ streven we ernaar om de betrokkenheid, contacten, samenwerking en verbinding tussen bewoners in Den Haag te versterken.

Er zijn maar liefst 100 maatschappelijke organisaties aanwezig die zich tijdens de Vrijwilligersmarkt presenteren en zich richten op een breed scala aan vakgebieden en interesses, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, milieu, samen musiceren en nog veel meer. Ongeacht achtergrond of specialisatie, er is voor ieder wat wils.
Daarnaast worden er interessante presentaties en informatiebijeenkomsten gehouden en kunnen deelnemers genieten van optredens van het hoornkwartet van het Residentie Orkest en verschillende Haagse amateurmuziekgezelschappen.

Bekijk ons volledige persbericht (pdf) en klik door naar het overige persmateriaal in het Nederlands en Engels.