Vrijmetselarij Museum vanaf 2 september weer open!

Het is bijna zover: het Vrijmetselarij Museum heropent de deuren voor het publiek op woensdag 2 september vanaf 12.00 uur. Na een sluiting van bijna een halfjaar heten wij u vanaf die dag weer welkom in het Vrijmetselarij Museum aan de Javastraat. Wij zijn enthousiast om u weer in het museum te mogen ontvangen.

Het Vrijmetselarij Museum is uitsluitend toegankelijk met een e-ticket, verkrijgbaar via onze website. Hiermee krijgt u in een groep van max. vier personen een rondleiding van een uur door onze permanente presentatie. Naast andere maatregelen, inmiddels gewoonte in deze 1,5m-maatschappij, zijn tijdvakken ingevoerd om de bezoekersstromen goed te kunnen reguleren. Rondleidingen vangen aan om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Er kan niet zelfstandig worden rondgelopen.

Voor bezoekers met een Museumkaart, ICOM kaart, Rotterdampas en Ooievaarspas en is het museum alleen toegankelijk met een e-ticket in combinatie met een geldige kaart, dus vergeet die vooral niet mee te nemen. Bezoekadres: Javastraat 2b, 2585 AM Den Haag. Gereduceerde tarieven voor CJP en studenten worden nog aan de kassa afgerekend. e-Tickets en reserveringen: