Opening nieuw zalencentrum Javastraat 26

winkel_bedrijfsnieuws
ZZIIN, Javastraat 26, Den Haag Google Maps

1 andere datum:

winkel_bedrijfsnieuws
ZZIIN, Javastraat 26, Den Haag Google Maps

Geachte Dames / Heren,

Wij van ZZIIN gevestigd in het Centraal Station van Den Haag, hebben sinds kort een nieuwe locatie geopend. Niet zomaar een locatie maar het prachtige voormalig Stadspaleis aan de Javastraat te Den Haag.

We willen u graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen in ons statige pand dat wij volledige in kerstsfeer hebben gehuld voor deze speciale opening.

Onder begeleiding van klassieke live muziek en een gids willen we u kennis laten maken met de geschiedenis van het pand en de buurt.Op vrijdag 18 december vanaf 13uur bent u van harte welkom bij ZZIIN aan de Javastraat 26 te Den Haag.

Wellicht heeft u in deze tijden gedacht aan een kerstontbijt (brunch/lunch) met het team. Of een kerstreceptie in uw eigen privéruimte, bij ZZIIN kan het allemaal!  Onze chefkok en hostesses staan met de lekkerste gerechten en een glimlach voor u klaar.
Misschien wilt u meteen al met uw team komen vergaderen of workshoppen ookdat is bij ZZIIN mogelijk, geef dit dan even aan in een retourmail.

Graag delen wij wat de MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) en CO2 Neutraliteit doelstellingen van ZZIIN zijn voor 2022.

Wilt u langskomen of u wilt een activiteit organiseren voor uw team? Mail ons op mickey@zziin.nl of bel 0686138070.

Groet namens het ZZIIN Team.

Datum: Zaterdag 18 December en Zaterdag 8 Januari.
Tijdstip: 13uur -17uur
Planning:
13.00 – opening
13.30 – rondleiding met de gids
14.00 – 14.30  koffie en gebakje
15.30 – rondleiding met de gids
16.00 – 16.30 koffie en gebakje
17.00 afsluiten
Gedurende de opening zal er een tweetal klassieke strijkers (violisten) aanwezig zijn voor een achtergrondmelodie.