Het boek van Paul Beek over zijn nichtje Edith Roseij Beek

(inmiddels verkrijgbaar bij Bol.com)

Op 6 november as. komt mijn eerste boek uit over mijn  9jarig nichtje Edith die in Auschwitz werd vergast. Uitgever is Boekscout.

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek ‘Het trieste verhaal van een Joods meisje uit Gouda – Eenzaam op weg naar Auschwitz’ uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: “De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Den Haag is een van de feiten in het boek omdat Edith voor zij in Westerbork terecht kwam hier in Den Haag in een kindertehuis zat in de Bilitonstraat. Meer info staat in het boek.

Paul Beek
Den Haag