Prinsevink in andere handen

Afgelopen vrijdag was het niet zo verschrikkelijk heet en dus tijd voor een wandeling in de buurt samen met mijn echtgenote. Een verrassing wachtte ons toen we op de Kerkhoflaan liepen en zagen dat er feest was bij de Prinsevink. Ik wist al dat de Prinsevink was verkocht en dat de Heer en mevrouw Van der Valk een bescheiden afscheid wilde met familie, vrienden en hele goede klanten. Het geven van een groter feest zou stuiten op de benodigde vergunningen en was daarom moeilijk te regelen. Maar gezellig was het daar met muziek en veel goed gemutste mensen. Het zal even wennen zijn als daar andere mensen komen om het voort te zetten, maar als alles goed gaat zal dat in de loop van augustus gebeuren.

Bijgaand nog een paar foto’s die van deze bijeenkomst zijn gemaakt en een bedankbrief van de Van der Valken

Lieve allemaal,
Wij vinden het allemaal erg spannend maar hebben het goede nieuws dat wij de Prinsevink na 39 jaar hebben verkocht. De koffietent is verkocht aan twee leuke ondernemers die er zeker een succes van gaan maken op hun eigen manier. Verwachting is dat zij in de zomer het “stokje” gaan overnemen.
Het is nog allemaal erg nieuw maar wilde jullie als de vaste klanten (vrienden) graag hier over informeren! Wij moeten er ook nog aan wennen dat alles ineens zo snel is gegaan maar………👍🏻😃komt goed

Liefs Frank en Maryam

CJP