Reisbureau TravelXL breidt aanbod uit

Reisbureau TravelXL Archipel nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen in de vernieuwde reis/woonwinkel Travel & More.

Alweer ruim 7 maanden verkoopt TravelXL Archipel aan de Bankastraat 105a door Covid-19 veel minder reizen. Daar worden Ingrid en Ankie niet vrolijk van. Zij zien dan ook met smart uit naar het moment dat er weer volop gereisd kan en mag worden en zij een mooie reis voor u mogen samenstellen.

Om die periode te overbruggen hebben zij het reisbureau omgebouwd tot een reis/woonwinkel. Zij hebben de winkel gevuld met spullen die het leven een beetje mooier maken en waar zij zelf ook blij van worden. Denk daarbij aan (klein)meubilair, lampen, lifestyle producten, mooie kussens en plaids. Misschien zit er iets tussen om uw huis een nieuwe frisse look te geven. Ook verkopen zij leuke, originele cadeaus. Wellicht vindt u wel het perfecte Sint of Kerst cadeau waar u naar op zoek bent.

Natuurlijk bent u ook nog steeds welkom voor het boeken van een reis of vliegticket. Ook een paar dagen er tussenuit in Nederland kunnen zij voor u regelen.
Ga een kijkje nemen en laat u verrassen!

TravelXL Reisbureau Archipel
Bankastraat 105a, 2585 EJ Den Haag
T: (070) 3521810
I: archipel@travelxl.nl | travelxl.nl/archipel