Tangodansen, op 27 januari workshop

Sinds een aantal maanden ligt in leegstaand kantoorpand bij u in de buurt, mijn dansvloer. Bijna wekelijks zijn daar Tangosalons: mensen die de Argentijnse Tango dansen, komen bij elkaar om te dansen. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en te genieten van de dans. Op mijn website vindt u de dagen en tijden.

Wilt u kennismaken met de Argentijnse Tango? Op zondag 27 januari van 12 tot 14.30 uur is er een workshop voor beginners. De workshop wordt verzorgd door de Argentijn Mariano Laplume en is te volgen met of zonder danspartner. Daarna is er een Tangosalon. Graag aanmelden als u aan de workshop wilt deelnemen.

Op zondag 17 februari kunt u genieten van live Argentijnse Tangomuziek door het duo Jeannine Geerts (zang) en Sebastiaan van Delft (piano). Een concert tijdens een Tangosalon. U kunt niet alleen genieten van de prachtige muziek, maar ook van de dans. Er is een bar aanwezig voor een kopje koffie of thee.

U bent van harte uitgenodigd! Wilt u meer informatie? Kijkt u dan op mijn website of stel u vraag persoonlijk: Ingeborg van der Meer 06 13709912.  Het adres: The Office, Alexanderveld 84-95, 5de verdieping, 2585 DB Den Haag