Uitnodiging bewonersbijeenkomst vergroening Ver Huellweg op maandag 15 juli 

We nodigen je graag uit voor de tweede bewonersbijeenkomst over het vergroenen van de Ver Huellweg op maandag 15 juli. De input die jullie ons hebben gegeven tijdens de eerste bijeenkomst en bij de online stellingen hebben we verwerkt in een aantal varianten. Die varianten bespreken we graag met jou aan verschillende ‘werk’tafels. Vanwege deze opzet van de bijeenkomst is een beperkt aantal plekken per sessie beschikbaar. Omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om mee te doen, organiseren we een middag- en avondsessie. Aanmelden middagsessie 15.30 – 18.00 uur
Aanmelden avondsessie 19.00 – 21.30 uur Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 10 juli. Bij weinig aanmeldingen bij een van de sessies, proberen we de groepen samen te voegen.

De bijeenkomsten vinden plaats in het stadhuis aan het Spui 70. De bijeenkomsten vinden plaats in de foyer van de raadszaal. De foyer ligt naast de raadszaal, aan de galerij op de eerste verdieping.

Ook weer online meedenken

Ben je niet in gelegenheid om naar deze bijeenkomst te komen? Je kunt ook weer online jouw reactie geven op de varianten die verder zijn uitgewerkt. Via deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte.