Uitnodiging: Denk mee over de nieuwe Gebiedsvisie Internationale Zone

De laatste gebiedsvisie van de Internationale Zone komt uit 2013. De stad is veranderd sinds deze laatste gebiedsvisie en de Internationale Zone blijft op alle vlakken doorgroeien. De afgelopen vijf jaar zijn er veel projecten gerealiseerd. De komende tijd willen we de buurten verder verbeteren met bijvoorbeeld meer groen.  Het wordt dus hoog tijd om, samen met u, de komende maanden de visie te actualiseren.

Dit willen wij doen op dinsdag 20 november in het The Hague Marriott Hotel, Johan de Wittlaan 30. Er zijn twee bijeenkomsten namelijk van 16.00 tot 18.30 of van 18.30 tot 21.00. We organiseren op 20 november twee interactieve bijeenkomsten waar u zich voor kunt aanmelden. De programma’s van beide bijeenkomsten zijn hetzelfde, alleen de tijdstippen verschillen. Per bijeenkomst is plaats voor 60 personen. U ontvangt deze uitnodiging omdat u woont of werkt in de Internationale Zone. De Internationale Zone is een groot gebied: van het Verhulstplein tot aan het Internationaal Criminal Court. Het gebied komt aan haar naam omdat er in dit gebied een groot aantal internationale organisaties is gehuisvest.

Denk mee over de ontwikkelingen in de internationale zone 
U en/of uw organisatie hebben gevestigde belangen in, en een sterke binding met, het gebied. Daarom nodig ik u uit om met ons mee te denken over de gebiedsvisie van de Internationale Zone. Dit willen wij doen door middel van een virtuele tour door het gebied. Tijdens interactieve werksessies kijken we naar de kansen en risico’s voor de verschillende wijken in de Internationale Zone.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar internationalezone@denhaag.nl met daarin uw contactgegevens en de voorkeur voor bijeenkomst 1 of 2. Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen? Dan kunt u deze ook stellen door een mail te sturen naar internationalezone@denhaag.nl.
Namens de wethouder: Hopelijk zie ik u op 20 november!