Netwerkbijeenkomst ondernemersclub AWOC

belangengroepen
La Brasserie, Bankastraat 32 Google Maps

Beste Archipel ondernemers,

Deze heerlijke afwisselend warme en natte zomer ligt nu achter ons en het wordt tijd om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Woensdag 20 november a.s. hebben we dan ook weer een gezellige netwerkborrel gepland bij La Brasserie. U bent samen met uw collega´s en/of zakenrelaties van harte welkom op deze netwerkborrel.

Tevens willen we hier even terugblikken op de AWOC Haringparty van 13 juni jl. Het was weer een succes! Visrestaurant Zee-Op-Tafel (ZOT) willen we hartelijk danken voor het ter beschikking stellen van die overheerlijke maatjes!

De locatie van deze AWOC borrel is als vanouds La Brasserie, aan de Bankastraat 32. Gastechtpaar Patrick en Hedi ontvangen ons graag vanaf 17.30u tot 19.30u in hun gezellige café- restaurant.Aansluitend hebben ze voor onze ondernemers een menu tegen een speciale prijs van €22 samengesteld! U kunt kiezen uit:
Voor: Steak Tartaar, of bietensalade met blauwe kaas of makreel
Hoofd: La Brasserie Burger, of Veggie double cheese burger, of Gamba’s a l’ Escargot

Reserveringen kunt u maken via 070-7433723 onder vermelding van “AWOC borrel” of op de avond zelf. *Borrelhapjes worden aangeboden, drankjes zijn voor eigen rekening.

Hartelijke groet
AWOC, Archipel Ondernemers Club