Vijftig kratten vol voor de Voedselbank!

voedselbAfgelopen vrijdagochtend was ik, samen met Anne Tieleman, de drijvende kracht achter de actie, aanwezig toen de vrijwilligers van de Voedselbank de kratten kwamen ophalen. Ze hadden er een hele klus aan want er stonden maar liefst vijftig volle kratten opeengestapeld in ’t Klokhuis. Kratten met voedingsmiddelen voor mens en dier, alsmede een groot aantal kratten met cosmetische producten. De bezoekers van de voedselbank zullen er ongetwijfeld heel blij mee zijn. Anne heeft eer van haar werk. Ze heeft er vele uurtjes ingestoken om zoveel mogelijk gulle gevers te bereiken en dat is haar gelukt! Proficiat!

Ook een woord van dank aan alle buurtbewoners die producten hebben aangeleverd, alle leveranciers in de wijk en de vrijwilligers die gedurende de actiedagen in ’t Klokhuis aanwezig waren om de goederen in ontvangst te nemen. Gezamenlijk hebben we, voor de vijfde keer op rij, deze actie tot een succes gemaakt.

Heeft u geen gelegenheid gehad om tijdens de actie naar ‘t Klokhuis te komen om goederen af te geven? Een financiële gift op rekening NL83 INGB 0004 2158 92 t.n.v. Stichting Voedselbank Haaglanden, is ook heel welkom!

Josephine de Vijlder