Barbara Baarsma in de Duinzichtkerk

duurzaamheid/energietransitie
Duinzichtkerk, Van Hogenhoucklaan 89,Den Haag Google Maps

Op zondag 18 september a.s. spreekt in zijn serie Duinzichtgesprekken Ad van Nieuwpoort met econoom Barbara Baarsma over haar laatste boek ‘Groene groei’. In dit boek pleit zij niet voor minder economische groei, maar voor een andere, duurzame groei. Vlak voor Prinsjesdag spreekt predikant Ad van Nieuwpoort haar over de mogelijkheden van deze groei in een tijd van crises.

Barbara Baarsma is een van de bekendste en invloedrijkste economen van dit moment. Zij is hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam, CEO van Rabo Carbon en sinds 2012 kroonlid van de SER. Haar inbreng in het publieke debat is spraakmakend en leidt doorgaans tot veel discussie.

In de serie Duinzichtgesprekken ontvangt Ad van Nieuwpoort maandelijks prominente Nederlanders om met hen te spreken over wat hen drijft en wat hun visie is voor de samenleving van vandaag en morgen. Door deze gesprekken worden nieuwe perspectieven geboden die aan het denken zetten. Na afloop is er een meet & greet en achter de vleugel zit dit keer Martijn Pranger

Zondag 18 september van 16 – 17.30 uur in de Duinzichtkerk, Hogenhoucklaan 91 in Den Haag. Aanmelden via duinzichtkerk.nl. Toegang is uw gift.