Samen uit, samen genieten met Stichting Vier het Leven!

‘Samen Uit, Samen Genieten’, dat is het motto van goede-doelen-organisatie Vier het Leven. Nu de hele culturele sector weer open is en er geen maatregelingen meer gelden, gaan de vrijwilligers van Stichting Vier het Leven weer op pad en zorgen ervoor dat ouderen onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke ochtend, middag of avond uit! 

 Alle ouderen die het gezellig vinden om samen met anderen te genieten van bijvoorbeeld een leuke theatervoorstelling, prachtig concert, museumbezoek of mooie film kunnen zich aanmelden bij Vier het Leven. Vier het Leven is een goede doelenorganisatie, die met behulp van vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok.

Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is simpelweg gewoon veel gezelliger. Voor meer informatie kunt u bellen met het landelijke telefoonnummer 035 5245156 of kijken op de website www.4hetleven.nl.

Vrijwilligers gezocht!

Vier het Leven nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die gasten tijdens hun uitstapjes willen begeleiden en het huidige team willen komen versterken. Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt met eigen auto maximaal drie gasten thuis op, biedt waar nodig een ondersteunende arm en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken we gezellig samen een drankje. Ben je in het bezit van een 5-deurs auto met inzittende verzekering waar bij voorkeur ook een rollator in past en draag je graag je steentje bij aan een betekenisvolle activiteit voor ouderen? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de regiocoördinator Zuid Holland van Vier het Leven, Nancy Jansen (nancy@4hetleven.nl).